Novosti

Dveri podržale protest „Mame su ljute“

Dveri podržale protest „Mame su ljute“

Srpski pokret Dveri podržao je protest pod nazivom „Mame su ljute“, u organizaciji građanske inicijative Mame su zakon, koji se održao danas ispred Vlade Republike Srbije, s početkom u 12 časova.

Protestu je prisustvovao i predsednik Dveri Boško Obradović i time pokazao da je Dverima stalo da se čuju zahtevi žena koje obavljaju najbitniju ulogu u jednom društvu, ulogu majke.
Predstavnice inicijative izrazile su svoje nezadovoljstvo što budžet za narednu godinu ne predviđa sredstva potrebna za izmenu Zakona o finansijskoj porodici sa decom. Zbog ovog lošeg zakona pojedine majke dobijaju samo 1000 dinara mesečno, što je velika sramota.


Srpski pokret Dveri nastaviće da pruža podršku porodičnoj politici i borbi za pravedniju raspodelu sredstava za porodicu, a majčinstvo je svakako osnova svake porodice.


 

Info služba Dveri


Podeli vest:

Komentari (2)

  1. mihailo alić

    А када ће двери да подрже протест "Тате су љуте": http://xn--j1aat.xn--90a3ac/2018/12/17/piramida-nasilja-nad-muskarcima/

    Odgovori
  2. mihailo alić

    https://facebookreporter.org/2018/12/28/legalizovano-nasilje-nad-muskarcima/

    Odgovori

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.