Novosti

Glasajte za Dveri u Beogradu, Boru, Aranđelovcu i Sevojnu

Glasajte za Dveri u Beogradu, Boru, Aranđelovcu i Sevojnu

Srpski pokret Dveri poziva građane Srbije da izađu sutra na birališta i svojim glasom pomognu da se ova katastrofalna vlast pošalje u istoriju, i da počne bolji život za sve naše porodice.


Na izbore u Beogradu Dveri izlaze u koaliciji sa Dosta je bilo na listi pod rednim brojem 7, pod nazivom "Dosta je bilo i Dveri – Da ovi odu, a da se oni ne vrate".


Na lokalnim izborima u Aranđelovcu naša lista „Izaberi Aranđelovac“ je pod rednim brojem 4, a u ovoj opštini Dveri izlaze zajedno sa pokretom Naši i udruženjem građana Radnik nije rob.


Na izborima u Boru  koaliciona lista sa Dosta je bilo nosi naziv "Dosta je bilo i Dveri srpske -  Da ovi odu, a da se oni ne vrate" i na glasačkom listiću će biti pod rednim brojem  4.


U Sevojnu Dveri izlaze samostalno, a lista  "Srpski pokret Dveri" je pod rednim brojem 4.


Informativna služba Dveri

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.