Novosti

Jugoslav Kiprijanović: Gradska vlast ne brine o porodičnoj politici

Info služba Dveri

Jugoslav Kiprijanović: Gradska vlast ne brine o porodičnoj politici

https://dvGradski odbor Dveri u Beogradu učestvovao je zajedno sa ostalim kolegama iz Saveza za Srbiju u akciji.

„Na dan kada se neslavno obeležava godinu dana aktuelne gradske vlasti na čelu sa skoro nepoznatim gradonačelnikom Zoranom Radojičićem i večitim zamenikom Goranom Vesićem došli smo ovde na Terazije sa kolegama iz SZS da razgovaramo sa građanima, delimo materijale i pokažemo izložbu katastrofalnih rezultata ove vlasti.“ – rekao je Kiprijanović.


On je istakao da posebno želi da pomene temu koja je u osnovi delovanja Dveri a to je porodična politika. „Posebno želim da kažem da u Izmenama i dopunama zakona o glavnom gradu postoji odeljak koji govori o tome da će se grad brinuti o povećanju nataliteta i porodicama. Za pet godina koliko SNS vlada Beogradom, kao roditelj četvoro dece mogu odgovorno da kažem da ne postoji nijedna mera porodične politike koju je ova vlast uputila Beograđanima. Zato ova vlast mora da ode“ – zaključio je predsednik GrO Dveri Beograd.

 


Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.