Novosti

Knjaževac: Tribina Dveri o budućnosti srpskog sela

Knjaževac: Tribina Dveri o budućnosti srpskog sela

U subotu i nedelju, 24. i 25. februara opštinu Knjaževac su posetili narodni poslanici, članovi poslaničke grupe Dveri u Skupštini Srbije, prof. dr Miladin Ševarlić i Marija Janjušević.

U subotu, oni su obišli zemljopadničku zadrugu Gorica u Valevcu, gde je održana i tribina na temu "Budućnost srpskog sela - realnost i perspektiva". Zemljoradnička zadruga Gorica je poslužila kao pozitivan primer opstanka i poslovanja zadruge na ovim prostorima. Nažalost,  takvih primera je malo, a u našoj opštini i jedini.


U nedelju, poslanici su prisustvovali liturgiji u hramu Svetog Đorđa i posetili Zavičajni muzej u Knjaževcu, nakon čega su neposredno razgovarali sa građanima u kancelariji Dveri u Knjaževcu.


Miladin Ševarlić i Marija Janjušević, u ime poslaničke grupe Dveri, uputili su poziv svim žiteljima opštine Knjaževac da se slobodno obrate za pomoć i posredovanje u Narodnoj Skupštini Republike Srbije.


Svi zainteresovani mogu da preko kancelarije Dveri u Knjaževcu dostave materijal i i upute pitanja narodnim poslanicima a preko njih i nadležnim institucijam u državi, saopšteno je iz Opštinskog odbora Dveri u Knjaževcu.


 


Opštinska organizacija Dveri u Knjaževcu


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.