Novosti

Marija Janjušević: Kako ćete sprečiti da Srbija postane „parking za migrante“

Parlament Jutub

Marija Janjušević: Kako ćete sprečiti da Srbija postane „parking za migrante“

Marija Janjušević je pitala predsednika Republike Srbije da li je svestan da svojim izjavama o navodnom teritorijalnom integritetu Ukrajine ugrožava odnose Srbije i Rusije, što nije dobro u trenutku kada Rusija jedina uz Kinu štiti interese Srbije u SB UN.

Ona je dodala da je sada sve jasnije da je poslanik Ivan Kostić smenjen sa mesta predsednika Odbora za dijasporu i Srbe u regionu upravo jer je taj Odbor, dok je njime predsedavao Ivan Kostić, organizovao posetu Natalije Poklonske, poslanice Ruske Dume sa Krima.


Poslanica Dveri je pitala i da li predsednik ostaje pri svom stavu da Srbija neće postati parking za migrante. „U listu Politika vidimo danima čitamo o novoj migrantskoj krizi i pratimo izjave zvaničnika EU, pa me zanima šta će predsednik uraditi da zaštiti interese građana Srbije“ – rekla je ona i dodala da pozdravlja da se migrantima pomogne da odu do destinacije do koje su se uputili, ali da treba da se zabrinemo zbog najava iz Brisela da glavni kamp za njihov smeštaj treba da bude na severu Srbije.


Janjušević se osvrnula i na situaciju u Prijepolju i pitala da li su nadležni organi postupili po prijavama protiv Dragoljuba Zindovića i fantomske firme Global partners plus preko koje je iz opštinskog budžeta izvučeno 7,2 miliona dinara građana Prijepolja.


 

Informativna služba DveriPodeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.