Novosti

Napokon uhapšeni funkcioneri opštine Požega

Blic

Napokon uhapšeni funkcioneri opštine Požega

Predsednik opštine Požega Milan Božić (SNS), predsednica Skupštine opštine Zorica Mitrović, njen suprug Milenko Mitrović, kao i načelnik opštinske uprave Velimir Maksić uhapšeni su jutros zbog više koruptivnih krivičnih dela.

Podsećamo da je Požega opština u kojoj su zbog korumpiranog rukovodstva protesti počeli još u februaru prošle godine i podsećamo da su upravo odbornici Dveri prvi govorili o uništavanju opštine i kriminalu ovih lica.


Obaveštavali smo javnost na vreme da je na Skupštini opštine Požega izglasan predlog da se nelegalni i nezavršeni objekat od 400 kvadratnih metara i četiri ara placa, kupi iz budžeta opštine i plati 12 miliona dinara.


Objekat pripada mužu i deveru predsednice SO Požega i iako su odbornici Dveri i drugih opozicionih partija, pa čak i odbornik PUPS-a koji je izašao iz koalicije sa SNS-om baš zbog ove odluke, upozoravali da Opština ne može da kupi nelegalni objekat, da je u pitanju  trgovina uticajem Zorice Mitrović, da je 100.000 evra za objekat u ovoj fazi gradnje i na ovoj poziciji previše novca i da je u pitanju čista pljačka, od namere se nije odustalo i odluka je doneta.


 

OO Dveri Požega


 


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.