Novosti

Narodni poslanici Dveri podržali protest Udruženja CHF Srbija

Narodni poslanici Dveri podržali protest Udruženja CHF Srbija

Predsednik Dveri, Boško Obradović i narodni poslanik, Srđan Nogo prisustvovali su danas protestu koji je organizovalo Udruženje CHF Srbija zbog nerešenih problema sa kojima se suočavaju korisnici kredita indeksiranih u švajcarskim francima.Na protestu koji je započeo u 12 časova ispred Apelacionog i Vrhovnog suda u Beogradu, a završio ispred Narodne banke Srbije, izneti su zahtevi da Vrhovni sud odmah zauzme stav:


1.      O nezakonito indeksiranim kreditima

2.      O efektivnom povraćaju novca za jednostrano izmenjene kamate

3.      O efektivnom povraćaju novca za troškove obrade

4.      O efektivnom povraćaju novca za nezakonito plaćene naknade za NKOSK
Na protestu je takođe traženo da odgovorni u bankama i svi koji su im pomagali, budu osuđeni, a žrtve obeštećene. Istaknuto je da su u drugim državama sudski sporovi rešavani u korist korisnika kredita i da se očekuje da i naši sudovi sude po zakonu, a ne po ubeđenju i nalogu.Informativna služba Dveri


 


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.