Novosti

Ponovo protesti u Kraljevu – traži se smena gradske vlasti

N1 info

Ponovo protesti u Kraljevu – traži se smena gradske vlasti

U Kraljevu održan protest protiv gradske vlasti. Na skupu kojem je prisustvovalo nekoliko stotina ljudi zatraženo je da kompletno rukovodstvo izvršne vlasti u tom gradu podnese ostavke.

Protest je, i ove srede, organizovalo 13 opozicionih stranaka, a njima su se pridružili i radnici propalih firmi - Fabrike vagona, Magrohroma i Autotransporta, koji su ostali uskraćeni za plate.


Sa skupa je poručeno da su sredstva na konkursima za sportska i druga udruženja dobijana na osnovu rodbinskih i partijskih veza, a da je kap koja je prelila čašu je konkurs za sufinansiranje javnog informisanja kada je novac otišao medijima bliskim SNS.


Narodni poslanik Dragan Vesović iz Dveri rekao je da slobodna reč u Kraljevu mora da ostane živa.


„Vlast je ovakvom podelom sredstava medijima, učinila sve da slobodne medije ugasi. Ovim skupom smo želeli da pokažemo da u Kraljevu ima onih kojih se sa tom podelom ne slažu“, rekao je Vesović.


Predstavnici opozicije istakli su da neće dozvoliti da im se zabrani sloboda govora, i zatražili smenu gradonačelnika Kraljeva, načelnika Raškog okruga i članove Gradskog veća u Kraljevu.


 

Izvor: N1info / Info služba Dveri
Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.