Novosti

Prof. dr Tamara Milenković-Kerković novi predsednik GO Dveri u Nišu

Info služba Dveri

Prof. dr Tamara Milenković-Kerković novi predsednik GO Dveri u Nišu

Novi predsednik Gradske organizacije Srpskog pokreta Dveri u Nišu je dr Tamara Milenković-Kerković, redovni profesor Univerziteta u Nišu i član Predsedništva Dveri.

Izbor novog predsednika Dveri Niš deo je širih organizacionih i kadrovskih promena koje je Pokret Dveri sproveo  na svim nivoima kako bi ojačan i reorganizovan nastavio borbu protiv moralnog, društvenog, ekonomskog i političkog sunovrata u kome se Srbija nalazi više decenija.


Ključne oblasti delovanja Dveri i dalje su očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije, porodična politika, jačanje i favorizovanje domaće privrede i poljoprivrede, borba protiv kriminala i korupcije, kao i podrška i zaštita socijalno i pravno ugroženih slojeva stanovništva.


Ove su teme i fokus politike Gradske organizacije Dveri u Nišu. Ekonomska devastacija grada, propast nekadašnjih privrednih giganata i zapuštena poljoprivreda, drastično osiromašenje stanovništva i uništenje srednje klase, odlazak najobrazovanijih mladih ljudi i čitavih porodica iz Niša, narastajući kriminal, velike razmere korupcije, nestručnosti i nepotizma u većini javnih institucija, komunalne službe i javna preduzeća kao azil partijskih kadrova i izvorište skandala, medijski mrak i subvencionisanje isključivo gradskoj vlasti poslušnih medija, ulice pretvorene u rupe iz kojih viri kaldrma, samo su neki od problema koji su Niš od prestonice Juga Srbije i Konstantinovog Grada pretvorile u kasabu bez perspektive. 


Ovi i mnogi drugi problemi Grada Niša, aktuelizovani u višemesečnoj borbi građana Niša da spreče gradsku vlast u odluci da Aerodrom „Konstantin Veliki“ poklone Republici biće osnovno polje rada Gradske organizacije Dveri u Nišu .


Gradska organizacija Dveri u Nišu nalazi se u TC „Kalča“ II sprat lamela D lokal 111/1 , a radno vreme je od 9 do 17 sati. Utorkom i četvrtkom od 12 do 14 sati Gradska organizacija Dveri Niš pruža Nišlijama besplatnu pravnu pomoć.


 

Gradska organizacija Dveri u Nišu


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.