Novosti

Srđan Nogo: Boško nikada ne bi pretio nasiljem

Srđan Nogo: Boško nikada ne bi pretio nasiljem

Narodni poslanik Srđan Nogo je tražio demanti od Kurira jer tvrdi da su zloupotrebili i pogrešno preneli njegovu izjavu u vezi sa lažnim pretnjama Jeleni Đorđević.

„U telefonskom razgovoru sa novinarkom dnevnog lista Kurir, bio sam izričit da ne želim da komentarišem navode koji se tiču pretnji koje je dobijala Jelena Đorđević, bivši član Dveri, od kako tvrdi, Boška Obradovića, jer nisam upoznat da joj je iko ikada pretio, i nisam čuo da je ikada imala bilo kakvih problema.“ – rekao je Nogo i dodao da mu čitava priča deluje potpuno neubedljivo i režirano jer dugo poznaje Boška, i iako se ne slažu oko nekih stvari, siguran je da Obradović nikada ne bi pribegao pretnjama nasiljem.


Nogo ističe da je Kuriru komentarisao samo fenomen nasilja koje je postalo svakodnevna pojava i to je u Kuriru zloupotrebljeno protiv Boška i Dveri što je nedopustivo.


„Kao što sam rekao novinarki Kurira, logično bi bilo da pozovu Info službu Dveri ili Boška Obradovića lično. Valjda je to zadatak novinara, ako već iznose neke tvrdnje, da pozovu i drugu stranu za komentar. Nisu valjda novinari postali i sud i tužilaštvo“ – rekao je on.


 

Info služba Dveri


Podeli vest:

Komentari (1)

  1. VIDOVITA BABA JELA

    SRDJAN JE U PRAVU, TAJ TIP STO IZNOSI U INTERVIJU, NOVINARKI KURIRA PRICA DOGADJAJ KOJI SE NAVODNO ODIGRAO PRE DVE GODINE. STA JE CEKAO I ON I TA ZENA KOJOJ JE NAVODNO PRECENO DO SADA?

    Odgovori

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.