Novosti

Vanredno stanje u Lučanima

FB Saveza za Srbiju

Vanredno stanje u Lučanima

Kako je medijima preneo Boško Obradović, on je tražio vanredno zasedanje Predsedništva Saveza zbog toga što je policija počela da hapsi i privodi opozicione aktiviste.

„Policija hapsi sve opozicionare koji se na bilo koji način suprotstavljaju izbornoj krađi na 43 biračka mesta. U ovom trenutku u policijskoj stanici u Guči priveden je Borko Puškić, predsednik IO Dveri jer je sprečio da se u Kotraži koriste paralelni spiskovi.“ rekao je Obradović.


On je dodao da je i na drugim mestima gde su bilo opozicioni aktivisti bilo posmatrači Crte i Ofida prijavljivači neregularnoati policija legitimisala i vršila presiju nad upravo tim ljudima umesto da privodi SNS batinaše koji voze automobile bez tablica, presreću ljude i krše regularnost izbora.


„Ovo je dramatičan problem koji se prvi put pojavljuje na izborima u Srbiji. Policija je stavljena u službu jedne stranke, u službu pritisaka na opoziciju i u službu zaštite batinaša. Predsedništvo Saveza će na vanrednoj sednici odlučiti o daljim koracima.“ - rekao je Obradović.


 

Pres-služba Saveza za Srbiju


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.