Novosti

Veće opštine Lučani podržalo predlog „Porodične deklaracije“ Dveri

Veće opštine Lučani podržalo predlog „Porodične deklaracije“ Dveri

Opštinsko veće Lučana, jednoglasno je na jučerašnjoj sednici podržalo predlog Porodične deklaracije „Opština Lučani - porodična opština“, koju su predali Srpski pokret Dveri Dragačevo i odbornička grupa „Dveri, poljoprivrednici i omladina“.

Pred opštinskim većnicima predlog teksta deklaracije na ubedljiv način obrazložila je profesor Mirjana Stevanović, odbornik Dveri u lokalnoj skupštini.


Predlog deklaracije biće uvršten u dnevni red sledeće sednice SO Lučani i o njemu će se izjasniti svi odbornici Skupštine opštine Lučani.


Dveri pohvaljuju ovaj potez Opštinskog veća, jer pokazuje da postoji svest o ozbiljnosti situacije u kojoj se naša opština nalazi u demografskom i socijalnom smislu, te da porodica mora postati jedan od fokusa kako lokalne, tako i državne politike.


Srpski pokret Dveri Dragačevo


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.