Novosti

Zašto je Boško Obradović pozvan u policiju?

Zašto je Boško Obradović pozvan u policiju?

Predsednik Dveri Boško Obradović dobio je poziv od strane Ministarstva unutrašnjih poslova da se javi u policijsku stanicu u Guči. Kao razlog se navodi prikupljanje obaveštenja o krivičnom delu protiv izbornih prava.

Podsećamo da su u Lučanima izborna prava itekako kršena, ali od strane SNS. Opozicija je u Lučanima skupila sve podatke o naprednjačkim prevarama i izbornoj krađi i sve to objedinila u Belu knjigu i tu knjigu smo predali policiji. U njoj se navode dokazi o 180 džipova bez tablica koji su služili za zastrašivanje birača, nalaze se dokazi o duplim biračkim spiskovima, ucenama, pretnjama i pritiscima sa kojima su se građani Lučana i celokupnog Dragačeva suočavali.
Ukoliko pripadnici MUP žele da saznaju dodatne informacije o sadržaju Bele knjige i o kršenju izbornih prava od strane SNS predsednik Dveri je rekao da će se rado odazvati da o tome razgovara.


Međutim, ako je cilj ovog poziva da oni koji su obesmislili izbore, a to je SNS, sad optužuju lidera opozicije da je počinio delo protiv izbornih prava jer je sprečavao članove SNS da vode paralelne spiskove ispred biračkih mesta g. Obradović smatra da je to nedopustivo. On je naglasio da će se, u tom slučaju, javiti u policijsku stanicu u Lučanima samo pod uslovom da ga tamo opet dočeka Dijana Hrkalović i da sa njom razgovara o kršenju izbornih prava.

 


Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.