Српски Покрет Двери - Лого
Search
Zorana Mihajlović da kaže ko je ubio Staniku Gligorijević

Žene srpskog pokreta Dveri traže od Zorane Mihajlović da prestane da obmanjuje javnost i predstavlja se kao zaštitnik žena. Nismo je čuli da je osudila ubistvo nedužne Stanike Gligorijević na naplatnoj rampi kod Doljevca, da je tražila javni objavu snimka i rezultata istrage.

Izostala je reakcija na brojne zloupotrebe članica Srpske napredne stranke, koje su nebrojeno puta bile prinuđene da kao živi zid štite muškarčine iz svoje stranke, uključujući i samog Aleksandra Vučića. Nakon što su građani na protestima jasno pokazali Vučiću šta o njemu misle, zloupotrebio je i angažovao pripadnice specijalnih jedinica Kobre da ga štite i svakodnevno se skriva iza njih.


Naravno, javnost Srbije ostala je uskraćena za scene nasilja Vučićeve lažne opozicije  nad aktivistkinjom Dveri u Medveđi, a Zorana Mihajlović nije ni pomislila da odustane od svoje selektivne i licemerne zaštite žena od nasilja.


Vrhunski dokaz da Zorana Mihajlović  zapravo zloupotrebljava žene je činjenica da još od polovine 2015. obećava novi  zakon o rodnoj ravnopravnosti, ali ni do dana današnjeg taj predlog nije predat u proceduru. Bilo bi veoma interesantno kada bi članice SNS-a imale hrabrosti da iskreno progovore šta misle o borbi i rezultatima Zorane Mihajlović.


Srpski pokret Dveri se iskreno i bez kompromisa bori protiv svake vrste nasilja, a naročito nad decom, ženama i nemoćnim licima. Kada budemo na vlasti i Zakon o ravnopravnosti polova i Zakon o zaštiti porodice  i čitav set novih zakona će na pravi način zaštiti sve ove osetljive grupe i svakog građanina Srbije i Srbina u ma kom delu sveta.

 


Marija Janjušević, narodni poslanik


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: