Српски Покрет Двери - Лого

Зоран Павловић

Организациони секретар

Зоран Павловић

Организациони секретар

ОО Двери Звездара

Рођен 26. 9. 1972. у Београду. Дипломирао историју на Филозофском факултету у Београду. Од 2001. ради као професор историје у основној школи.

Објавио је велики број текстова на политичке, историјске и културолошке теме, у више часописа и интернет страница, и учествовао на јавним трибинама посвећеним политичким и историјским питањима.

У Дверима сарађује од јануара 1999. године. Од 2012. је члан Управе Повереништва Двери Звездара, а у Покрету је био и на следећим дужностима: члан Београдског руководства, координатор Савета за образовање и науку, члан Тима за локалну политику, члан Статутарне комисије, члан Прелазног већа, координатор за град Београд. Тренутно је организациони секретар, члан Председништва и секретар Председништва Српског покрета Двери, а обавља и следеће дужности: координатор стручних савета, директор Политичке школе, координатор израде новог програма, члан Савета за образовање и науку и саветник Информативне службе.

Један од аутора просветног програма Српског покрета Двери о основном и средњем образовању и васпитању и Статута Покрета.

Од 2012. до 2016. године био је члан Савета за друштвене делатности Градске општине Звездара, као опозициони представник Покрета Двери.

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: