Српски Покрет Двери - Лого
Search

Слободан Давидовић

Српски покрет Двери 

Слободан Давидовић

Члан Председништва Српског покрета Двери

ГрО Смедерево

Рођен је 26. октобра 1975. године у Бајиној Башти, где је завршио основну и средњу техничку школу. Дипломирао на Машинском факултету Универзитета у Београду на Катедри за Машинске конструкције и механизацију.

Оснивач је и власник Привредног друштва ,,Далком“ доо Смедерево, основано 2005. год. као грађевинско предузеће у чијем саставу од 2015. год. послује и Фабрика за производњу монтажно бетонских трафостаница.

У периоду 2014. и 2015. год. руководио државним привредним системом са позиције генералног директора ПД ,,Електроизградња“, чија је делатност пружање техничке подршке Електропривреди Србије. Кроз рад у привреди а услед потребе за стручним усавршавањем учесник је многобројних домаћих и међународних стручних скупова из области машинства, грађевине и енергетике. Као члан инжењерског тима учествовао у изради и реализацији више стручних пројеката из области машинских конструкција, грађевинских објеката и инфраструктурних енергетских објеката.

Члан Српског покрета Двери од 2015. године, налазио се на следећим позицијама: окружни координатор за Златиборски округ, члан Извршног одбора, члан Председништва, члан Савета за саобраћај, инфраструктуру и грађевину. Члан је актуелног сазива Главног одбора и одборник у Скупштини града Смедерева.

Ожењен, отац два детета.

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: