Српски Покрет Двери - Лого
Search

Зоран Павловић

В.Д. председника Политичког савета

Зоран Павловић

В.Д. председника Политичког савета

Организациони секретар

ОО Двери Звездара

Рођен 26. септембра 1972. у Београду. Дипломирао историју на Филозофском факултету у Београду. Од 2001. ради као професор историје у основној школи.

У Дверима сарађује од јануара 1999. године. Један од аутора просветног програма Српског покрета Двери о основном и средњем образовању и васпитању и Статута Покрета.

Од 2012. до 2016. године био је члан Савета за друштвене делатности Градске општине Звездара, као опозициони представник Покрета Двери. Од 2022. до 2024. године био је Виши саветник посланичке групе „Српски покрет Двери – Патриотски блок“ у Народној скупштини републике Србије.

До 2024. године био је члан Председништва и Организациони секретар Двери. Члан је Главног одбора Двери.

У Дверима сарађује од јануара 1999. године. Од 2012. је члан Управе Повереништва Двери Звездара, а у Покрету је био и на следећим дужностима: члан Београдског руководства, координатор Савета за образовање и науку, члан Тима за локалну политику, члан Статутарне комисије, члан Прелазног већа, координатор за град Београд. Тренутно је организациони секретар, члан Председништва и секретар Председништва Српског покрета Двери, а обавља и следеће дужности: координатор стручних савета, директор Политичке школе, координатор израде новог програма, члан Савета за образовање и науку и саветник Информативне службе.

Један од аутора просветног програма Српског покрета Двери о основном и средњем образовању и васпитању и Статута Покрета.

Од 2012. до 2016. године био је члан Савета за друштвене делатности Градске општине Звездара, као опозициони представник Покрета Двери.

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: