У петак 22. новембра у организацији Извршног одбора Двери, у Београду у просторијама главне канцеларије Покрета  одржано је предавање – тренинг за чланове покрета на тему „Од идеје до власти“.

На почетку се присутнима обратио председник ИО, Борко Пушкић који је у кратким цртама објаснио разлог и циљ оваквих предавања које ће и убудуће организовати Извршни одбор. Затим је упознао присутне да је предавање конципирано тако да се састоји из два дела: првог у ком ће говорити предавач и другог у ком ће присутни моћи да постављају питања и дискутују на задату тему.

Реч је затим преузео предавач, Стефан Вук Милановић, председник Градске организације Српског покрета Двери у Јагодини. У свом излагању он је истакао важност ширења политичких идеја Двери и представио методе како оне да допру до бирача у условима пуног медијског мрака. На самом крају се осврнуо и на план активне кампање Бојкота избора као званичне одлуке највиших органа покрета.

Учешће на предавању узело је око 30ак чланова Двери, међу којим и потпредседник Покрета, Југослав Кипријановић, чланови ИО, представници београдсе градске организације као и представници других општинских и градских организација. Предавање је протекло у доброј атмосфери а највећи број присутних узео је учешће у дискусији. Идеја да се оваква предавања ускоро организују на друге теме и у осталим регионалним и окружним центрима широм Србије наишла је на опште одобравање свих присутних.

Извршни одбор Српског покрета Двери

[ngg src=“galleries“ ids=“45″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]