Српски Покрет Двери - Лого
Search

У наредних 15 дана, а све до одржавања недемократских, противуставних и здравствено небезбедних избора, председник Двери Бошко Обрадовић ће, у 15 видео порука, објаснити зашто изборе заказане за 21. јун треба бојкотовати.

У четвртој видео поруци, Бошко Обрадовић је посетио ново „место злочина“ актуелне власти, а то је Регулаторно тело за електронске медије, познатије као РЕМ.

Наравно да у Србији постоји медијска цензура и медијски мрак. Ниједан лидер опозиције више од четири године није гостовао ни на једној телевизији са националном фреквенцијом. На тим телевизијама је забрањено да гостује било ко ко другачије мисли од актуелне власти. Такође, постоји и аутоцензура код самих новинара, али и страх и притисак од стране режима да се не говори о криминалу и корупцији у врху власти. Управо зато и постоји неко ко је за то најодговорнији, а то је свакако РЕМ.

Они су ти који крше Устав и законе када не регулишу нормално функционисање медија у Србији, када не штите слободу медија и када дозвољавају све оно што се у медијима дешава. Не само ријалити шоу-е, све видове кича и шунда, безобразлука, срама, простаклука и уништавања свих традиционалних и моралних вредности, већ пре свега гушење демократије, слободе мисли и говора, право на глас опозиције и свакога ко другачије мисли од актуелне власти.

РЕМ је заправо институција која фактички не постоји, већ је то једна велика лаж и режимски слуга и зато је управо ова институција један од најважнијих разлога зашто треба бојкотовати изборе заказане за 21. јун.

Доле РЕМ! Зато бојкот!

Целу видео поруку можете погледати овде:


 

Инфослужба Двери
 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: