Српски Покрет Двери - Лого
Search

Градска организација Српског покрета Двери у Београду је на синоћној седници, на којој је присуствовао и председник Двери Бошко Обрадовић, донела одлуку да учествује на редовним изборима за Скупштину града Београда који ће бити одржани следеће године.

      Са новим људима, предвођени председником ГрО Двери Београд Радмилом Васић, који никада нису били на власти и програмом у чијем центру пажње јесу обичан човек и породица, градска организација Двери у Београду спремно дочекује изборе. На те изборе ћемо изаћи самостално уколико не дође до договора у опозицији. Сматрамо да ће Београђани препознати сву борбу коју смо претходних година водили против ове катастрофалне и коруптивне власти у Београду оличене у заменику градоначелника Горану Весићу. Бранили смо и бранимо Кошутњак, Калемегдан, Трг Републике, Макиш и све остале делове Београда који се уништавају под овом влашћу.

Наш пут је јасан – желимо да Београд отргнемо из канџи корупције, да га вратимо Београђанима и да постане главни град какав Србија заслужује – чист, са здравом пијаћом водом и ваздухом и решеним инфраструктурним проблемима. Ми то можемо и позивамо све којима је Београд у срцу да нам се придруже!

 

ГрО Двери Београд

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: