Српски Покрет Двери - Лого
Search

Српски покрет Двери подржава адвокатски и народи протест против судско-банкарске пљачке народа под називом „Ни корак назад“ који ће бити одржан у суботу 2. октобра у 14 часова испред зграде Уставног суда.

        Указујемо јавности да скандалозан став Врховног касационог суда представља само још један у низу удара на грађане од стране корумпираног судства и банкарског лобија. Уместо да буде темељ владавине права и независни и непристрасни заштитник правде, Врховни касациони суд је преко ноћи подлегао коруптивним утицајима и променио три године примењиван став, због кога су правду на суду потражиле стотине хиљада грађана.

200 000 грађана Србије је поднело тужбе судовима у нади да ће им банке вратити бар део опљачканог новца. Они сада могу да очекују да ће морати банкама да плате судске трошкове од 10 до 50 хиљада динара (200 хиљада  10 до 50 хиљада динара = 2 до 10 МИЛИЈАРДИ динара за банке).

С тога, позивамо све чланове и симпатизере Српског покрета Двери, као и све забринуте грађане да због овог суноврата правосуђа у што већем броју изађу на протест заказан за суботу, 2. октобра у 14 часова испред зграде Уставног суда, са напоменом да не доносе било каква страначка обележја.

 

Инфослужба Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: