У организацији Извршног одбора, у четвртак 22. октобра, одржан је састанак градских и општинских организација Српског покрета Двери за Нишавски округ. Са члановима Двери из Ниша, Алексинца, Мерошине, Дољевца и Гаџиног Хана, разговарали су председник ИО Двери Борко Пушкић и чланови ИО Слободан Давидовић и Стефан Вук Милановић. Присутнима се обратила и проф. др Тамара Миленковић Керковић, потпредседник Двери.

На дневном реду су биле многе актуелне теме, а акценат посете је био на даљој промоцији Прогласа Српског покрета Двери „Промена система – сигурност за све“ који је јако добро прихваћен међу грађанима Србије, као и на јачању самих градских и општинских организација Двери. Присутан је био велики број чланова и сабораца Двери који су се сложили са правцем рада покрета и изразили ентузијазам у погледу развоја ГрО и ОО, за шта имају утемељење у све већем броју људи који приступају Српском покрету Двери.

[ngg src=“galleries“ ids=“298″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]