Српски Покрет Двери - Лого
Search

Влада Србије мора адекватно да одговори министру спољних послова Хрватске Гордану Грлићу Радману за државни пројекат геноцида који је почињен над Србима у Хрватској.

      Србији није потребан улазак у Европску унију, а поготово не у друштво народа чији су чланови били сарадници фашиста у Другом светском рату.

Хрватска пред међународним судовима правде није одговарала за геноцид, безбројне злочине над децом и старим лицима, узурпирању српске имовине у рату и након рата 90-их година.

Замена теза коју сви хрватски политичари користе последњих 30 година за Србију не значе ништа јер је цео свет упознат са пројектима Јасеновац и Јадовно, где је на најмонструознији начин страдало преко 20.000 деце српске националности, што је јединствен пример у свету.

Министарство правде мора да покрене иницијативу пред међународним институцијама да се кривци за ове злочине приведу правди, јер су многи од њих на челу са Антом Готовином и даље на слободи.

Такође, наша Влада мора да заустави константан прогон српских држављана пореклом из Хрватске који се на основу лажних потерница и без икаквих доказа хапсе по државама Европске уније, а потом интернирају у хрватске затворе.

 

мр Иван Костић

Потпредседник Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: