Српски Покрет Двери - Лого
Search

Када је 2012. године на власт у Србији дошла Српска напредна странка, Срби са простора Косова и Метохије су очекивали да је погубној  политици према њима и њиховим интересима, од стране тадашњег Тадићевог режима, дошао крај. Међутим, као и много пута пре тога, доживели су још једну превару и разочарење неслућених размера.

        Наиме, уместо да наша једина мајка, отаџбина Србија, стане у заштиту своје поробљене нејачи, она је избором режима СНС-а, појачала, умножила и додатно искомпликовала и онако компликован живот косметских Срба. Тај живот је додатно отежан потписивањем Бриселског споразума, чиме је започета срамна интеграција севера Косова и Метохије у тзв. косовски правни и законодавни систем. Као куле од карата почели су да падају један по један бедеми српске државности на Косову и Метохији, попут припадника српске полиције, цивилне заштите, локалне самоуправе, судства, телекомуникационог система па до електроенергетског система и потписивања Вашингтонског споразума.
 
Читава та ујдурма изведена је уз невиђене репресалије попут уцена, претњи, физичког и психичког малтретирања представника владајућег режима према, до тада, непокорним косметским Србима а све под окриљем медијског мрака. Најбруталнији начин манипулације косметским Србима изведен је вишебројним изборним крађама од стране режимских СНС-а, СПС-а и тзв. Српске листе, које су сваки наредни пут биле све жешће по својој бруталности и бахатости. Постављањем најгорих представника локалне заједнице на кључне руководеће функције на локалном нивоу, та бруталност и бахатост се претворила у стравичан терор режима над својим сународницима, који је себи дао за право да изборним крађама и терором, за 9 година своје владавине, са простора Косова и Метохије расели више Срба него што су то учинили албански екстремисти и терористи у последњих 30 година.


Да су косметска стварност и истина сасвим другачији од званичног става режима, показује и најновија дрскост или боље рећи глупост власти, оличене у извештају Републичке изборне комисије, а поводом захтева једног од некада најближих сарадника убијеног Оливера Ивановића и члана ГИ СДП, господина Марка Јакшића. Наиме, господин Марко Јакшић је после бојкота прошлогодишњих избора 21.06. 2020. године затражио од РИК-а да му достави информацију о евидентирању гласања на тим изборима. Захваљујући упорности, 25.03.2021 године добио је одговор да у Изводу из Јединственог бирачког списка, за бирачко место бр.4 у општини Косовска Митровица, под редним бројем 230, под којим је господин Јакшић  био уписан, ПОСТОЈИ СВОЈЕРУЧНИ ПОТПИС БИРАЧА, из чега проистиче закључак да је евидентиран да је гласао. Дакле, ово је први конкретан доказ о ономе о чему се већ годинама прича, а то је да тзв. Српска листа, СПС и СНС краду на свим изборима спроведеним, како на простору Косова и Метохије, тако и широм Републике Србије. Овакав начин изборне крађе не би био могућ без директне асистенције чланова бирачких одбора, који су својим нечињењем извршавали кривична дела, за шта једног дана сви морају сносити кривичну одговорност.

Уз велику захвалност господину Јакшићу на упорности и истрајности да дрскост СНС режима истера до краја, Српски покрет Двери позива све своје чланове и симпатизере, као и све друге суграђане који су бојкотовали прошлогодишње изборе, да учине исти напор као господин Јакшић и тиме коначно раскринкамо сав криминал и издају режима у Београду

Уколико би се режим оглушио о наше захтеве да нам писменим путем одговори, постоји и могућност захтева у директан увид бирачког списка  РИК-у, тако да би могућност њихове манипулације била сведена на минимум, а права истина о изборној крађи од стране владајућег режима би коначно угледала светлост дана.
 
Могућност увида у извод из бирачког списка можете остварити овде: 

Провера извода из бирачког списка

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: