Српски Покрет Двери - Лого
Search

Председништво Српског покрета Двери обавештава јавност да ће народни посланик др Драган Весовић данас предати писмо Његовој Светости Патријарху српском г. Иринеју о разлозима за штрајк глађу двојице народних посланика Двери.


Подржавамо мирни и ненасилни протест грађана под слоганом «Слобода, сигурност и правда за све!» који ће се данас одржати у Београду, испред Дома Народне скупштине са почетком у 17:00 часова и позивамо на поштовање свих мера које су прописали организатори, пре свега оних које се односе на одржавање физичке дистанце од два метра.

Забринути смо за здравље Бошка Обрадовића и Ивана Костића, јер је већ осми, односно шести дан како не уносе храну.

Јасно нам је зашто представници власти и режимски медији игноришу штрајк глађу двојице народних посланика опозиције. Али, не можемо да верујемо да јавни медијски сервис – РТС, који плаћају сви грађани, не одговара на захтев за вечерњу емисију уживо у трајању од 60 минута у којој би Бошко Обрадовић и Иван Костић објаснили разлоге за штрајк глађу. Већ три дана ћуте и Уставни и Управни суд Србије и не изјашњавају се о противуставном наставку изборног процеса.

Српски покрет Двери данас ће информисати све кључне политичке актере на истоку и западу о свему што се тренутно дешава на степеништу Дома Народне скупштине.

                                                              

Инфослужба Двери
 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: