Српски Покрет Двери - Лого
Search

У оквиру предизборне кампање под слоганом „Од породице до породице”, председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић провео је јучерашњи цео дан у општини Блаце. Најпре је разговарао са грађанима у центру града, а потом заједно са саборцима из Блаца и Топлице шетајући градом делио нови број „Породичног гласника Србије”, политичке новине Двери, застајући у разговору са заинтересованим грађанима.

       У наставку је председник Обрадовић са сарадницима посетио шесточлану градску породицу Тоскић, поклонио се сенима топличких јунака у селу Гргуре где се налази споменик великом војводи Кости Војиновићу Косовцу, посетио цркву Светог аргангела Гаврила у Врбовцу која је подигнута на месту где је у дрвету откривен лик Светога Кнеза Лазара, и остао у дужем разговору са сељанима испред сеоских продавница, да би на крају посетио и чувену градску боемску кафану „Драинац” која носи име по славном српском песнику Раду Драинцу који је пореклом из ове средине. На крају испуњеног дана Обрадовић је посетио и угледно породично пољопривредно газдинство Живковића у селу Џепница, где је разговарао о проблемима савременог села и сељака са Драгићем Живковићем, највећим произвођачем шљиве у Блацу, који је приредио свечану заједничку вечеру за делегацију Српског покрета Двери коју су заједно са председником чинили и саборци из Лесковца, Куршумлије, Прокупља и Блаца.

[ngg src=“galleries“ ids=“409″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]           
Овим поводом Обрадовић је изјавио следеће: „У Блацу сам доживео само топао пријем и нити једну непријатност. Уопште није тачно оно што се често мисли да су сви грађани уплашени под овом влашћу. Има и оних који се плаше, али већина грађана жели комуникацију са опозицијом и узима наш промотивни материјал, и зато ми морамо да интензивирамо одлазак на терен. Ја сам мало променио стил оних уобичајених кампања у којима политичари дођу у једно место на кратко и брзо оду. У овој новој кампањи боравим читав дан у једном граду или више дана у једном округу. То је онда прилика да се дуже разговара са грађанима, обиђе више села, посети више породица и укаже на бројне локалне теме и проблеме. Такође уводим нову праксу да у сваком граду који посетим положим венац на најважнији историјски споменик и обавезно укажем на еколошке проблеме у тој средини. Нова кампања имао веома леп одјек јер су људи пријатно изненађени када виде да је неки политичар посветио више времена и пажње њиховој средини и директном разговору са њима. А то управо јесте и главни циљ ове нове кампање Двери Од породице до породице”.

У наставку нове предизборне кампање, председник Двери Бошко Обрадовић следеће недеље долази у тродневну посету граду Нишу и Нишавском округу.  


Изјаву Бошка Обрадовића из Блаца можете погледати овде: 

 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: