У припреми за штампу је нова књига Бошка Обрадовића – Криминални кругови: Бела књига о криминалу и корупцији у врху МУП-а Србије и актуелне власти СНС. У наставцима доносимо изводе из ове књиге која ће први пут пописати и јавно објавити све главне носиоце криминала и корупције у Србији.

Народни посланик и председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић данас је на конференцији за медије у Чачку показао доказе о свом школовању: диплому о положеном матурском испиту у Гимназији у Чачку, студентски индекс са положеним испитима, уверење о високом образовању стеченом на Филолошком факултету Универзитета у Београду, диплому о стручном називу професора српског језика и књижевности, уверење о положеном стручном испиту за библиотекаре и уверење да се против њега не води никаква истрага нити кривични поступак. Овим поводом показао је и позивницу за 20 година матуре, као и слику са школским друговима из Гимназије са ове прославе.

Ова конференција представљена је као изазов потпредседнику Владе и министру полиције др Небојши Стефановићу да и он на исти начин покаже све своје дипломе и уверења о стеченом високом образовању, Јер, ако нема шта да крије и ако је све чисто и по закону – зашто Небојша Стефановић већ три недеље избегава да јавно покаже свој студентски индекс и диплому, наведе било који предмет или професора који му је предавао на факултету, покаже положене испите или школске другове са студија?

Једино објашњење може бити да страни факултет који је наводно завршио Небојша Стефановић заправо не постоји, да он никада није студирао нити полагао испите и да је у току накнадно штампање његове дипломе и сређивање папира како би се обезбедио фалсификовани доказ о завршеним основним студијама на Мегатренду. Бошко Обрадовић је још једном позвао Небојшу Стефановића на директан дуел на РТС и да на јавном медијском сервису одговори на ове оптужбе и покаже своје дипломе. 

Криминални кругови 3 – Мегатренд је срце корумпираног система 30 година

 

Бошко Обрадовић

Народни посланик и председник Српског покрета Двери