Српски Покрет Двери - Лого
Search

У четвртак 30. јула 2020. године у Нишу ће свечано бити отворена Национална лабораторија „Ватрено око 2“, коју је као „лаки монтажни објекат“ донирала кинеска Влада, а грађена је током полицијског часа и СНС бакљада на крововима Ниша.

Лабораторија је постављена крај спрочеља нашминканог а оронулог здања Пастеровог завода и у њему забрављеног, невидљивог Музеја здравствене културе. У Пастеровом заводу је још пре 120 година, указом краља Милана, формирана једна од најстаријих епидемиолошких установа у тадашњој Европи у којој су се производиле вакцине против беснила и других заразних болести. Такву институцију ововремена Србија, најуспешнија у Европи, одавно нема. Стогодишње „Сребрне атласке кедрове“ које су посадили солунски ратници, а посечене зарад постављања кинеског поклона,  сада ће, како најављује командаткиња нишког Штаба за ванредне ситуације, заменити три саднице кедра.

Кинеску лабораторију ће својеручно и свечано отворити председник СНС и председник свих грађана Србије, Александар Вучић. Како је председник Вучић навикао Нишлије да у Ниш никада не долази празних руку, овога пута обећао је изградњу брзе пруге од Београда до Ниша, којом ће возови летети брзином од преко 200 км на сат, као и изградњу фабрике за пречишћавање отпадних вода и изградњу канализационих цеви.

            У име ГО СП Двери Ниш изражавамо захвалност на обећаним поклонима нашем Граду, а како је Александар Вучић, давно преузео надлежности свих органа власти, и за разлику од својих СНС кадрова показује врхунску стручност и компетенције на бројним пољима науке и технике, замолићемо Невидљиве Команданте Невидљивог Штаба за ванредне ситуације у Нишу да свог председника обавесте о следећем:

Градска организација Двери Ниш поручује Невидљивим Командантима нишког Невидљивог Штаба за ванредне ситуације и њиховом председнику ДА ОВО ГРАД ВИШЕ НИЈЕ.

Ушли сте у отворени рат са интересима грађана Ниша. И за то ћете одговарати.

[ngg src=“galleries“ ids=“270″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]У Нишу, 29. јула 2020. год.                             

проф. др Тамара Миленковић Керковић

Потпредседник СП Двери 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: