Српски Покрет Двери - Лого
Search

Српски покрет Двери је јуче представио свој нови програм за град Београд под називом „Мој Београд 2020-2030 – по мери човека и породице“, и то је истог дана направило панику у редовима СНС, па је председник одборничке групе СНС у скупштини града Београда Александар Мирковић „брже-јаче-боље“ одмах реаговао силним неистинама и оптужбама.

        Разумљиво је њихово узнемирење јер су – као што је то показао бојкот избора у Београду – изгубили поверење Београђана. Ако је са тим лажним изборима било све у реду зашто 115 дана нема ни Скупштине ни Владе? То би требало да их интересује више него шта раде Двери, мада разумемо панику и на сам наш помен ванредних избора у Београду.

И поред тога што је повод за реаговање СНС-а управо представљање програма Двери за град Београд, то Српској напредној странци не смета да понављају небулозе како Двери немају програм, ни идеологију, ни идеале већ само мржњу према председнику СНС, што наравно није тачно. Ми не мрзимо никога.

Овде је реч о интересима грађана чија сва права СНС гуши, гаси и узурпира, сматрајући да то што имају већину под присилом, уценом и претњом значи да могу да се понашају као да су  власници наших живота.

Успут јавно питамо какве везе град Београд има са Александром Вучићем кад је он председник свих грађана или би бар требало то да буде, као и да ли је могуће замислити једно саопштење СНС у коме се неће поменути и славити Вучићево име?! Да ли СНС има било шта и било кога другог сем Вучића? Двери су изашле са новим идејама и новим људима.

Двери овим путем желе да упознају јавност да ће после владавине СНС у Београду остати дуговања у виду кратера, која ће се видети голим оком са месеца, јер само по питању јавно-приватног партнерства са француско-јапанским конзорцијумом за изградњу спалионице комуналног отпада у Винчи задужили су грађане Београда за преко милијарду евра у наредних 25 година. Плус ћемо за цео тај период страним компанијама плаћати сви заједно произведену енергију по повлашћеним ценама.

На мала врата кроз празне приче челника града и државе увели су нам еколошку бомбу на неколико километара од центра Београда, опет понашајући се као да им је то дедовина, а не новац грађана. А где је ту поклоњена Београђанка, ПКБ и остала јавна имовина града Београда која се свакодневно распродаје?
 

Радмила Васић
Председник ГрО Двери Београд

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: