Српски Покрет Двери - Лого
Search

Данашњим, новим поскупљењем струје, режим Александра Вучића поново је показао на који начин третира сопствене грађане.

        У сред пандемије, грејне сезоне и све лошијих економских показатеља, додатно поскупљење струје од 3,4%, иако наизглед неприметно, оставиће дугорочне последице и увести грађане у нову неизвесност. Од данас ће цена струја износити 7,9 динара по киловат сату, без ПДВ-а. Ова мера има за циљ потпуно и коначно осиромашење грађана Србије, као и њихово држање у страху и апсолутној зависности од владајућих странака. Овај процес поскупљења, који још увек није коначан, за последицу ће имати све више неплаћених рачуна, што ће довести до процеса одузимања личне имовине од грађана и то преко института судских извршитеља. Грађани ће остатајати без станова, аутомобила, намештаја и кућа.
 
Лоше и неефикасно пословање ЕПС-а, који се деценијама посматра као страначки колач за удомљавање послушних кадрова, додатно ће финансирати грађани Србије. Партијске хијене и Међународни монетарни фонд континуирано осиромашују грађане, потпуно занемарујући социјално-економске прилике у Србији.
 
Српски покрет Двери упозорава јавност да ће поменуто поскупљење струје логично утицати и на поскупљење готово свих услуга и намирница што ће додатно дестабилизовати и осиромашити обичног човека који се већ годинама налази на рубу егзистенције. Такође, Српски покрет Двери подсећа да се, иако је једно од главних обећања Српске напредне странке пре доласка на власт било управо појефтињење електричне енергије од 20%, десило управо супротно, што је случај и са осталим обећањима Александра Вучића и Српске напредне странке.
 
Борко Пушкић
дипл. инг. саобраћаја
Председник Извршног одбора Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: