Српски Покрет Двери - Лого
Search

     Да ли је ипак могло другачије и хуманије и зар није предизборни слоган напредњака управо био „за нашу децу“?

     Јуче су чланови градске организације Српског покрета  Двери Пожаревац затражили информацију од јавног значаја у вези са набавком новогодишње расвете која је изазвала негативне реакције суграђана, јер се тих дана одвијала акција прикупљања средстава за лечења и операције четворо деце. Општи интерес шире заједнице и приоритет је управо био здравље малишана, док је новогодишња расвета могла скромније да се организује или да се постави прошлогодишња декорација и тако уштеђена средства преусмере у фонд за лечење деце за који актуелни локални сазив Скупштине Општине Пожаревац није хтео или није знао да може да се оснује, те због свега тога и интересовања јавности ми из ГрО Српског покрета Двери у Пожаревцу упутили смо:

З А Х Т Е В

за приступ информацији од јавног значаја

На основу члана 15. ст. 1. Закона о слободном приступу информацијама од јавног значаја („Службени гласник РС“, бр. 120/04, 54/07, 104/09 и 36/10), од горе наведеног органа захтевам:*

Захтевамо достављање копије документа који садржи тражену информацију поштом или лично преузимање.

Овај захтев се односи на:

Поштовани, молимо Вас да нам у што краћем року доставите копије документације везане за набавку новогодишње декоративне расвете и јелке за потребе Туристичке организације Града Пожаревца у 2020. години референтног броја 0001/20 укупне вредности без ПДВ-а 5.416.500,00 динара и то:

     Двери ће и даље настојати да суграђане информише о недомаћинском понашању Градске власти и о томе како се ненаменски и нетранспарентно расипају „народне паре“ грађана Пожаревца.

ГрО Двери Пожаревац

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: