Српски Покрет Двери - Лого
Search

 

ДОГАЂАЈИ И СКРИВЕНА АГЕНДА                                       

Алексић, Лечић, Палма: оптужени за насиље над женском децом, девојкама, за оргије, итд. О томе ће суд. То очекујемо од државе – суд да каже своју реч. Али, судска прича није довољна медијима у служби глобократије – неко овде жели да Алексића, Лечића и Палму представи као „све мушкарце Србије“. Тобож, они су „мачо – насилници“, што значи: сви српски мушкарци су такви. Корак даље: власт мора да изгласа закон о „истополним заједницама“ и „џендер – равноправности“, јер је то једини пут ка „демачизацији“ Србије.

 

Запамтимо – сублиминална порука гласи да су сви мушкарци Србије насилници и злоставитељи, и да је једини лек тријумф ЛГБТ идеологије.  

Али, ипак, ипак – вреди размислити.

 

УДБОЛИКА „ДУБОКА ДРЖАВА“                                  

Да ли је било који „обичан Србин“ режисер Мирослав Алексић? Или је то можда Драган Марковић Палма?

Није, јер су то специфично уобличени ликови. Ако ме разумете.

Мој пријатељ, правник и промислилац српске ситуације, Раде Јанковић, каже о улози УДБЕ ( домаће „дубоке државе“) у целој овој причи:“Мика Алексић је један од „службеника“ те дубоке државе. То не мора нужно да значи да је и формално везан за службу државне безбедности, али је савим извесно да је знао за кога ради. На то упућује његова искључивост, самоувереност и бахатост, вешто скривени испод образине ауторитета коју је истурао у први план. У терминологији Антонија Грамшија, он припада оном типу интелектулца којег нова класа ангажује са задатком да учврсти и продужи њену хегемонију кад дође време за смену генерација. Другим речима, он припрема кадрове нове класе који ће „асимиловати“, како каже Грамши, друштвене институције у култури, образовању, економији и информисању, али тако да друштво над којим се успоставља ова хегемонија прихвати ту промену као сасвим природну и нормалну смену генерација, а не као наслеђену привилегију  класе која званично не постоји.“(1)

Почеци Мирослава Алексића не могу се замислити без свима познатог „јунака деведесетих“, Аркана. (2)

Тако је и са Палмом. Арканов послушник је остао у игри ( јер је не игра он, него удболика „дубока држава“), и био је, веровали или не, кључни човек за забијање ножа у леђа Коштуници коме је Косово било изнад ЕУ, као и важан савезник ЕУ човека, Бориса Тадића. (3) Империја Вашингтон – Брисел га је трпела док се ругао Коштуници и славио „ЕУ вредноте“, говорећи да се „патриотизам не сипа у трактор“.

И, са фотоса његових журки се види, на његовим журкама нису били само „патриоти“ типа Дачића, него и „другосрбијанци“ ( типа Небојше Бившег Идола Крстића, сада у Вучићевој служби ). (4)

Алексић не би могао да буде покривен све до сада да није удболиког система, направљеног још за време Броза.

 

Палма не би жарио и палио Јагодином да нема удболике владе у сенци која, баш из те сенке, управља Србијом.

       

НИСУ СВИ ТАКВИ                                                            

Још нешто: нису сви српски мушкарци „мачо – силоватељи“. Напротив! Србин хришћанин се према женама односи у складу са речју Христовом – не гледај жену непристојно, јер је сам тај непристојни поглед већ грех који чиниш у срцу. И још – воли своју супругу као што Христос воли Цркву: до распећа.

Зато нам не можете подметнути причу да су сви српски мушкарци „мачо злотвори“.

А суд нека суди.

Што се медија тиче, пазићемо на сваку манипулацију, и нећемо им дозволити да нас намагарче.

Српски мушкарац је, ако живи по Божјем благослову, витез који поступа по оној Његошевој: “Муж је бранич жене и ђетета“. А Србија се неће обновити док не дође до наше моралне обнове.

                       

др Владимир Диитријевић

 

  1. Раде Јанковић: НЕКА ВИСИ МИКА!

  2. OVAKO SU SE UPOZNALI ARKAN I MIKA ALEKSIĆ: Imali su sklopljen DOGOVOR i princip poslovanja!

  3. Ja sam čovek iz života
  4. RIBA UVEK SMRDI OD GLAVE: Slika poznatih naprednjaka na bunga bunga žurkama kod Palme, GOTOVI SU!

       

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: