Српски Покрет Двери - Лого
Search

Најновија сатанизација лидера Српског покрета Двери Бошка Обрадовића од стране ружичасте телевизије показује да је власт узурпирала медијски простор телевизија са националном фреквенцијом, и да им оне служе искључиво за обрачун са политичким неистомишљеницима, а не зарад истинитог и објективног информисања грађана.

     Власт је изнова доказала да се политици Двери нема шта замерити, док личне увреде, клевете и мноштво неистина изречене на рачун председника Двери јесу показатељ страха и слабости, као и личне фрустрације Жељка Митровића, јер је Бошко Обрадовић преузео на себе обавезу да дотични заврши иза решетака. Бошко је човек који одржи дату реч, а Митровић је тога веома свестан.

Женска снага Двери жестоко осуђује овакав начин дискредитације политичког противника, али нас такав поступак од људи који су стекли богатство на несрећи и уништавању сопственог народа нимало не изненађује. Такође, потпуно смо убеђени да се овакав начин комуникације проткан лажима и манипулацијама, без релевантне аргументације дубоко смучио и људима који су били приморани од стране режима да купе карту за њихов циркус.

Двери ће борбу за нормалну и уређену земљу наставити. Лажи које се свакодневно пласирају, ма колико биле перфидне не могу нас на нашем путу зауставити. Бошка Обрадовића неће свакако, јер је на његовој страни истина, као и спремност да преузме одговорност за спас Србије.

Предлажемо телевизији Пинк, а потом и свим телевизијама са националном фреквенцијом да хитно сниме филм о захтевима преко хиљаду лекара и стању о српском здравству проистеклом нестручношћу Владе и Кризног штаба, зарад одржавања неуставних и здравствено небезбедних избора.

 

Драгана Милићевић

Члан Председништва Двери

Председница Женске снаге Двери

 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: