Након преживљеног огромног стреса око поласка у школу, министар Шарчевић се потрудио да изазове нови страх и зебњу код родитеља својом скарадном изјавом да ће деца бити одузимана родитељима ако се не буде поштовала мера о ношењу маски у школама. Поставља се дилема да ли је ово само неспретна изјава министра, или смишљена перфидна припрема родитеља на оно на шта је ова штеточинска власт спремна у крајњем свом циљу, а то је да породица буде потпуно декомпонована и уништена. Нажалост, случајности овде нема места.

     У игри је оно на шта Српски покрет Двери већ скоро деценију упозорава јавност. Наиме, још од 2011. године када је донет закон, по којем дете када напуни петнаест година има право да забрани увид у свој здравствени картон родитељима, започело је систематско уништавање породице. Већ тада је постало јасно да власт ради по налогу туђина, а не у интересу свог народа. Овим законом родитељи су спречени да знају да ли им дете болује од неке болести, да ли се дрогира, или је пак извршило абортус. Што у тим годинама може да доведе до стерилитета. Родитељи су спречени да са својим дететом иду у болницу и присуствују прегледима уколико то њихов тинејџер не жели. Затим, увођење Закона о забрани кажњавања детета благим физичким контактом, ако је угрожено или је у циљу васпитања. Такав акт би се прогласио насиљем и злостављањем детета. Дати детету без обзира на узраст могућност да родитеља пошаље у затвор због породичног насиља може само антипородична и антисрпска власт. Подсетићемо да су ове Законе одбиле земље попут Француске, Италије, Белгије, Швајцарске и многе друге. Очигледно је да ова антисрпска власт има за циљ да заврши започети посао, а то је уништење породице. На нама је да их у томе спречимо. Уништили су све, али породица је последњи бастион одбране, и њу им не смемо дати, као ни нашу децу. О овако важним темама које су од суштинске важности за очување нашег друштва и опстанка здравог односа између родитеља и деце Српски покрет Двери ће тражити да се грађани изјасне на референдуму. Од министра Шарчевића тражимо да се хитно извини свим родитељима јер оставку засигурно неће поднети. Моралност у свом коду очигледно нема.

Српски покрет Двери му обећава да ће му ускоро бити забрањено бављење политиком, а о осталим његовим радњама изјасниће се ослобођено и независно Тужилаштво.

 

Драгана Милићевић

Члан Председништва Двери

Председница Женске снаге Двери