Лажима, преварама, насиљем и пљачкама, кршећи Устав и све законе, актуелна Власт већ осам година држи Србију у ванредном стању. Медијску маглу коју су подигли преко својих телевизија, новина и портала је толико густа да истина не може ни пред очима да се види.

И интелектуалци су заћутали у овој издајничкој окупацији и питам се где је нестао отпор, не због себе, већ због своје и друге деце. Да не заборавимо Савамалу, Крушик, Јовањицу, Београд на води, рампу у Дољевцима, тетку из Канаде, докторат и еколошке катастрофе, које су само мали део ове пустиње актуелне Власти. Колективна хипноза, на жалост, не престаје.
 
Нисмо сви исти и нећу да дозволим да нас изједначавају са лажовима, корумпираним преварантима, лоповима, полтронима и бескрупулозним каријеристима. Шта нам се то догодило, а тако је мало времена прошло од када је, некада поносна, Србија у исто време победила Аустроугарску, Османско и Немачко царство. Тоталне идиоте, вуцибатине, тетке из Канаде и самопрокламоване магарце ни сам Бранислав Нушић не би могао тако да опише ни у топ бестселеру.
 
Али, надживећемо ми све ово и победићемо!
 
Игор Кићановић, Гро Двери Пожаревац