Maja i Zorana su Vučićeve promoterke mržnje i nasilja

Dveri su jedina politička organizacija u Srbiji čija se politika bazira na jasnom i dugoročno održivom programu za podršku porodici i povećanju nataliteta.

U 2016-oj je rođeno najmanje beba u Srbiji u poslednjih 100 godina. Ukoliko sve resurse Srbija ne usmeri na rešavanje ovog problema i ne podrži male orodične firme za početak, sve drugo je besmisleno i kratkoročno. U Dverima su većinom porodičnno orjentisani ljudi, mladi, obrazovani, hrabri u borbi za istinu i odlučni u nastojanju da se suprotstave nasilju aktuelnog režima. Javnost ih kao takve prepoznaje i podrška Dverima raste konstantno i nezadrživo.


To je osnovni  razlog zbog kojeg Vučić teži da Dveri etiketira kao nasilnike i fašiste. U te svrhe, Maji Gojković je omogućeno da sama gostuje na RTS-u u Upitniku i u celosti se posveti blaćenju Dveri. Zorana Mihajlović svakodnevno Boška proziva za nasilje nad ženama, iako nikada nijedan dokaz za to nije pružila. Maja i Zorana, dve licemerne „borkinje za ljudska prava“ u nedelji posvećenoj osobama sa invaliditetom nemaju vremena da se posvete ovoj životno važnoj  temi, već su im jedina tema Dveri i Boško Obradović.


Sve laži o Dverima kao nasilnicima pale su u vodu kada je sudskim veštačenjem dokazano da novinarke Pinka nisu imale povrede i da je poseta Vučića njima u KCS bila obična gluma. Vučić sada mora da preuzme porodičnu politiku Dveri, kako bi prikrio svoju izdaju i odložio trenutak istine, u kojem će sva propast i beda u koju je doveo Srbiju biti svima vidljiva golim okom.
Pošto Vučićeva prevara sa novinarkama Pinka nije uspela, on ih je zamenio novim promoterkama svoje siledžijske politike. Verujem da je on naterao Maju Gojković da izmisli da je za modricu na njenoj ruci odgovoran neko iz Dveri.  Sumnjam da Zorani Mihajlović može da naredi tako nešto, ali kad je ona u pitanju, radi se o njihovom zajedničkom interesu da se ućutkaju Dveri. Da onemoguće Boška Obradovića da iznosi istinu o njihovoj izdajničkoj politici, o propasti i rastakanju države za račun stranih interesa.


Ono što nevešte novinarke Pinka nisu uspele uz svu medijsku mašineriju koja je pokrenuta protiv  Dveri, treba da ostvare Maja i Zorana – nove promoterke naprednjačkog nasilja nad svim što je čestito, perspektivno, samostalno i na dobrobit Srbije.


Na Vučiću je da svojim promoterkama obezbedi medijski prostor, a na njima da, ne birajući reči, bez argumenata, bez stida i skrupula, ponavljaju laži o Dverima ne bi li nam umanjili šanse na izborima i preuzeli porodičnu politiku, koja je sve češća Vučićeva tema.


Problem sa kojim će se Vučić neminovno suočiti jeste što ne može da lažira primenu porodičnih mera, niti da fingira rezultate. Sve su prilike da ni ove promoterke neće bitnije nauditi Dverima i da će porodični građani Srbije i ubuduće imati svog iskrenog zastupnika narodnoj skupštini.Marija Janjušević, narodni poslanik