Marija Janjušević: „Ako laže koza, ne laže rog“

Što se Maje Gojković tiče, više nemam ni trunku dileme u vezi sa njenom časti i minimumom dostojanstva, ono je u fioci kod Aleksandra Vučića.

Pretpostavljam da je on Maju naterao da se naknadno doseti da ode kod skupštinskog lekara i prijavi nekakve modrice. Maja je jednom nogom u Domu Narodne skupštine a drugom u zatvoru i nije jedini ucenjeni političar koji služi ličnim interesima Aleksandra Vučića.

Mene zanima hoće li smeti da me u oči pogledaju njeni saradnici koji su bili prisutni u kabinetu kada smo došli da je pitamo na osnovu čega je isključila Boška Obradovića? Kako će se oni osećati kad ih pitam da posvedoče šta se događalo? Predložiću i Maji i njima da lepo svi odemo na poligraf, ja nemam čega da se stidim i nemam šta da krijem.
Te večeri nakon susreta u kabinetu predsednika Narodne skupštine, mi u Dverima slavili smo Svetog Luku. Koji su praznik te noći slavili u SNS i odakle Maji modrica, pod uslovom da nije nacrtana, mi ne možemo znati.

Ako su zaista rešeni da suzbijaju nasilje i prostakluk, onda neka krenu od nasilnika iz vrha svoje stranke, ili neka odu kod svog drugara na Pink i tamo započnu akciju. Uostalom, svojim ponašanjem Maja je već odavno viđena za novu rijaliti zvezdu.

Bolest od koje pati režim zove se FLASTER DEMOKRATIJA. Simptomi su brzozarastajuće rane, modrice poput reke ponornice, nikada ne znaš kad će da nestane i na kom mestu i u koje vreme će se ponovo pojaviti. Simptomi su i tvorevine poput 25-og rebra, pojava mastila na flasterima koji se obično nose na čelu, s tim da ih slobodno možete lepiti naizmenično na levu ili desnu stranu, važno je samo da imate novinare koji će o tome izveštavati po vašoj volji. Najneugodniji simptomi su strah, panika, opsednutost Dverima i Boškom Obradovićem. Najopasniji simptom je samopovređivanje, što se najverovatnije dogodilo u slučaju Maje Gojković.
Obolelima od FLASTER DEMOKRATIJE ne smete se približavati na udaljenost manju od metar i po. U suprotnom rizikujete da vam ukradu ličnu kartu i otvore firmu na vaše ime, optuže vas da psujete, pljujete, kradete im tupe predmete koje koriste za zimnicu…

A za sve je kriv Feketić. Da je tada istinska elita ustala protiv ruganja zdravom razumu, ne bi se dalje razvijala ova nova disciplina, koja je i direktan uzrok pojave FLASTER DEMOKRATIJE. Vučić  se obraća  isključivo određenom psihološkom profilu ljudi,  i brižljivo i redovno ih snabdeva dovoljnim količnama nebuloza, laži, kleveta, pa čak i uvreda na njihov sopstveni račun. Vučić neretko govori svojim građanima da su ološ, neradnici, da su nezadovoljni mrvicama sa njegovog stola. Majke je uvredo da mogu konju rep da iščupaju, a neće da rade i još se zbog toga nije izvinio.Što se mene tiče, sasvim mi je jasno da je ovo borba za  zdravu životnu sredinu, čišćenje okoline po modelu „Ili oni, ili mi!“. Maja  je mene udarala  u leđa, ali kada uskoro ja njoj vidim leđa,  ni pipnuti je neću, samo ću joj mahnuti za srećan put i poželeti da više nikada ne bude u prilici da ponižava građane Srbije.

Slika je kristalno jasna – Dveri iznose istinu o veleizdaji Kosova i Metohije, planu da se u Srbiji stacioniraju azilanti i izbeglice sa istoka, o kriminalu i korupciji. Istovremeno ukazuju na najveći problem u Srbiji – negativna stopa nataliteta, odlazak mladih u inostranstvo i starenje stanovništva.

U nedostatku argumenata i kvalitetne politike, vlast pokušava da diskredituje Dveri lažima i scenarijima nasilja, i od najozbiljnijeg opozicionog lidera, pomoću režiranih scena i plaćenih novinara napravi nasilnika.

Dveri će uvek voditi pozitivnu i jasnu porodičnu politiku, a svakim danom je sve jasnije – istina, vreme i građani su na našoj strani.

BRANIMO PORODICU!

 

Marija Janjušević

Narodni poslanik Dveri