Српски Покрет Двери - Лого
Search

Желим да изразим велико задовољство што данас, у име Нове снаге Србије, учествујем у стварању онога што је недостајало српској политичкој сцени, а то је истинска алтернатива лудилу у којем живимо, то је трећи пут између садашње и бивше власти, то је патриотски блок „Нови људи за промену система“.

       Од самог оснивања 28. јуна 2016. године, Нова снага Србије, као покрет младих људи спремних да се боре срцем за Србију, указивала је на неопходност обједињавања свих родољубивих организација у снажан опозициони савез за слободну, самосталну и суверену Србију.

Наш програм темељи се на неколико програмских начела попут одбране Устава, очувања Косова и Метохије у саставу Србије, заштите породице, традиционалних вредности и Српске православне цркве, залагања за демографску обнову Србије, економски и еколошки патриотизам, српске интеграције, политичку и војну неутралност, стратешко партнерство са Русијом и наравно промену комплетног политичког и правосудног система.

Дакле, прилично су очигледне идеолошке и програмске сличности Нове снаге Србије и Српског покрета Двери, а када се на то дода наша вишегодишња тежња за уједињењем патриотске опозиције, јасно је да смо врло радо прихватили позив господина Бошка Обрадовића на сарадњу и заједничку борбу. Користим прилику да му се јавно захвалим на том позиву и да одам признање њему и руководству Двери на томе што су препознали важност тренутка, преузели одговорност и прихватили се улоге стожера овог широког патриотског окупљања.

Бошко Обрадовић се у свом досадашњем политичком деловању доказао као искрени и бескомпромисни борац за Србију, српске националне интересе и српски народ ма где он живео и зато пружамо пуну и безусловну подршку његовој председничкој кандидатури.

На крају хтео бих да истакнем неколико важних порука које, по мом мишљењу, представљају суштину Споразума који данас потписујемо и које су основ нашег будућег заједничког деловања:

Стоп криминалу и корупцији, хоћемо правну државу и владавину права!

Стоп страху и терору, хоћемо да живимо као слободни људи и да дишемо пуним плућима!

Стоп Рио Тинту и ковид пропусницама, хоћемо поштовање Устава и слободу избора!

Доста нам је лажи, време је за истину!

Доста нам је подела, време је за саборност!

Доста нам је истрошених и компромитованих политичара, време је за нове људе!

Време је за промену система!

 

Како радили – тако нам и Бог помогао!

 

 

Никола Маленчић

Председник Нове снаге Србије

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: