„Александру Вучићу, председнику СНС, не иживљавај се над немоћнима, већ ухапси мене јер сам ја инспиратор, организатор и извршилац тог чина којим сам ти симболично пљунуо у лице, али ни близу онако како си ти пљунуо на устав, законе и обичаје ове земље чији си, нажалост, председник“, поручује Вучићу мр Драган Крсмановић, ратни командант аеродрома Поникве, пуковник авијације у пензији и члан Политичког Савета Двери.

Отворено писмо председнику Србије преносимо и целости.

„По старом обичају извртања истине ваши послушници у Ужицу су протеклих дана осудили на по 30 дана притвора више младих људи који су се дрзнули да банер са твојим ликом заспу јајима и фарбом означавајући их као хулигане и реметиоце јавног реда и мира.

Као што сам 1999. године као ратни командант аеродрома Поникве имао част и обавезу да са хиљадама других родољуба браним свој град и Србију (док си ти за багателу куповао огромни стан у Београду), тако и данас имам обавезу да устанем против твоје самовоље, бахатости и кршења Устава.

Уместо да ти протест ових младих људи буде опомена и путоказ да су промене неопходне, а диктатура недопустива, одлучио си да поново шириш раздор и хушкаш грађане Србије једне на друге и подстичеш поделе и сукобе.

Нисам се плашио ни усташа ни НАТО-а па се не плашим ни ваших судија. Бићу захвалан на привилегији да у Европи у 21. веку будем политички осуђеник, који својом малом жртвом сведочи о својим уверењима“.

 

Извор: Директно