Двери су погодиле у центар: иза Закона о истополним заједницама, Закона о родној равноправности и Закона о забрани дискриминације стоји СНС, а не Гордана Чомић. Ни мање речи ни веће истине!

А то боли, посебно бираче СНС који још увек не верују својим очима и ушима да њихов председник хоће да уради то са чим се они не слажу!

А да на крају опере руке и каже да је то урадила Гордана Чомић, кадар бившег режима.

Интересантно је питање ко је делегирао г. Аздејковића и г. Савића да одговарају Дверима у име СНС и Александра Вучића.

Има нека тајна веза.

Да није у питању нека нова предизборна коалиција између СНС и ЛГБТ? Па СНС за почетак полемике шаље бочне емисаре из редова свог новог коалиционог партнера ЛГБТ, који се препознају по агресивности према неистомишљеницима.

Посебно Дверима.

Изједначавати Двери са – цитирам – „убицама, криминалцима, хомофобима, педофилима, силоватељима“ носи одговорност пред законом.

Управо је „истина о агресивности наметања идеологије хомосексуализма“ показала право лице у ова два текста, који не бирајући речи вређају политичку организацију Српски покрет Двери и мене лично јер сам на примерен начин истакла критику Закона о истополним заједницама, а пре свега да не треба због решавања питања о наслеђивању имовине партнера истог пола, посећивања у болници или затвору, усвајати овај закон и цео правни систем Републике Србије изврнути наопачке јер се малој групи људи не свиђа предлог да се проблеми ЛГБТ популације реше изменама и допунама постојећих законима, већ би да противуставно мењају дефиницију брака и породице у Србији.

Зашто они не желе решавање ових питања изменама и допунама постојећих закона, то би требало да објасне јавности или бар ЛГБТ популацији, јер сам сигурна да се многи од њих не слажу са ставовима и начином комуникације ова два СНС јуришника.

Као нови коалициони партнери СНС они покушавају да сакрију да ниједан од ова три закона није прошао јавну расправу, већ је прогуран на силу, а ЛГБТ идеологија третирана као привилегована од стране њихових лобиста у власти.

Тиме СНС дискриминише већину својих грађана који су изразили своје неслагање са усвајањем ова три закона и желе решавање спорних питања кроз постојеће законе.

Нажалост, напади на Двери и мене лично иду и даље и то од неких потпуно мени непознатих особа које су добиле задатак да оправдају поверење (читај новац) које им је дато, са циљем провокације на коју нећу пристати.

Нећу пристати ни на то да су Двери минорна, небитна група – цитирам – „хомофоба“, која нема подршку, па постављам питање зашто Вас онда брине став Двери ако нема подршку у српском друштву?

А истина је да ни у једном од три закона које Министарство за људска и мањинска права и друштвени дијалог жели да наметне по наредби коалиције СНС-ЛГБТ се не говори о људским правима. Она су загарантована Уставом Републике Србије.

Зато је и наш оправдан захтев да се закони повуку из процедуре усвајања.

И да поновимо: Двери никога не нападају нити мрзе нити улазе у било чију приватност. Ми бранимо породицу од напада мање групе људи који су промотери агресивне и тоталитарне идеологије хомосексуализма и који не желе да прихвате оне који се залажу за природну породицу за равноправне већ се постављају изнад свих јер имају моћан лоби и председника Владе.

Двери су јасно рекле да је Закон о истополним заједницама, као и друга два поменута закона, у супротности са Уставом и тражимо њихово повлачење из скупштинске процедуре.

Остаће забележено и јасно да владајући СНС, СПС и СПАС и поред противљења апсолутне већине сопствених грађана и свих традиционалних верских заједница, без јавне расправе, на силу намеће ова три неуставна, антипородична и антихришћанска закона.

 

 

Радмила Васић

председник Двери Београда

*Извор: Данас