Srđan Nogo: Nataša Kandić – podsetnik na okupaciju Srbije

Nataša Kandić je deo obaveštajne zajednice SAD, i sasvim je logično što njeni šefovi žele da je nagrade predlažući je za Nobelovu nagradu za mir, koja je svetski poznata, ali krajnje kompromitovana nagrada.

Svakome Srbinu jasno je ko je Nataša Kandić i šta je njena uloga – fabrikovanje lažnih dokaza koji izmišljaju navodne zločine koje treba pripisati Srbima, i koji su medisjki pompezno eksponirani, uz istovremeno prikrivanje dokaza o pravim činjenicama spornih događaja i minimalizacije zločina nad Srbima. Ona i njeni saradnici nesmetano subverzivno deluju protiv Srbije još od devedesetih, a od famoznog 5. oktobra 2000. i okupacije Srbije praktično imaju određene poluge vlasti, što je najizrazitije u pravosuđu, gde su praktično postavili svoje kadrove u postupcima za ratne zločine. Takođe, njena NVO je bila produžena ruka haškog tužilašta u Srbiji, ali i terorista OVK.

Kako se zadnjih godina Nataša Kandić smišljeno povukla iz javnosti, nastavljajući isti angažman van medijske pažnje,  ovu situaciju sa sramnom kandidaturom dotične od strane nekolicine američkih kongresmena treba iskoristiti da se ukaže na potrebu da se onemogući rad i njenoj organizaciji, ali i brojnim sličnim, međusobno povezanim NVO. Srbija mora da donese Zakon o agentima stranog interesa, koji bi onemogućio subverzivno delovanje domaćih saradnika stranih agentura.

Na žalost, političkim liderima aktuelne vlasti, baš kao što je slučaj i sa prethodnom vlasti u periodu 2000 – 2012, šefovi i nalogodavci se nalaze u Vašingtonu, Briselu, Berlinu i Londonu, odnosno ambasadama tih zemalja u Srbiji, te stoga je nemoguće očekivati jedan takav zakon. Koliko je srpska vlast slobodna u donošenju odluka, vidi se iz činjenice da je Vlada Srbije dok je njen predsednik bio Aleksandar Vučić dala 2 miliona dolara donacije Fondaciji Klinton, koje je ona iskoristila za kampanju za izbore u SAD, i da se Vučić u kratkom vremenskom intervalu nedavno 2 puta sreo sa Sorošem – jednom prilikom posete SAD, i nedavno kada je ugostio Soroša juniora. Tako da je u ovakvim prilikama nemoguće doneti ovaj zakon.

Zato je neophodno srušiti kriminalni sistem, uspostavljen 2000. koji Srbiju drži u okupaciji, i gde su vlasti koje su se smenjivale bile deo iste politike. Posle 18 godina Srbija zaslužuje novu politiku, jer smo dovedeni na rub propasti. Kriminal, izdaja, strahoviti gubitak stanovništva, pljačka ogromnih razmera, uništenje bankarskog sistema i industrije, urušavanje vojske, policije i službi bezbednosti, državnih institucija, pravosuđa, zdravstva, obrazovanja – na to se mora staviti tačka. Rešenje su novi ljudi, koji nisu u fiokama, nisu saradnici stranih službi, nisu u kriminalu, i mogu i žele da okončaju ovo stanje. Dveri su od nastanka do danas dosledne u jasno izraženoj nameri da se ovaj sistem okonča. Zbog toga smo i pokrenuli Dveriliks – sa željom da se mračne tajne iznesu u javnost i da se konačno oslobodimo tog začaranog kruga političara međusobno povezanog u kriminalu i saradnji sa stranim službama.

Svako nekompromitovan, ko nije bio na vlasti, nije umešan u kriminal i ne radi za strane interese nam je potreban u toj borbi, i učinićemo sve da taj front bude što širi. Najviše računamo na podršku građana za ovu borbu, jer jedino smo mi i narod zainteresovani za uspeh ovog poduhvata. Neka nas izvlačenje u javnost Nataše Kandić, ovog, sa pravom, prezrenog lika, podseti na kontinuitet politike i „žutih“ i „naprednih“, i stepen naše okupacije. Borimo se do pobede za život Srbije.Autor je narodni poslanik i predsednik GrO Dveri Beograd