Српски Покрет Двери - Лого
Search
Boško Obradović: Prigradskim opštinama vratiti imovinu i nadležnosti

U okviru kampanje za beogradske izbore predsednik Dveri,Boško Obradović ploveći Dunavom i Savom na prvom beogradskom „Koruptolomcu“, zajedno sa predsednikom Dosta je bilo, Sašom Radulovićem i sa kandidatima za odbornike liste „Dosta je bilo i Dveri – Da ovi odu,a da se oni ne vrate“, poručio je da ne smemo da zaboravimo nijednu prigradsku opštinu u Beogradu.

„Beograd se proteže u prečniku od  120 kilometara, od sela Dudovica u opštini Lazarevac koje je bliže Ljigu nego Beogradu, pa sve do poslednjeg PKB -ovog naselja Dunavac, koje je bliže Zrenjaninu nego Beogradu. Ne smemo zapostaviti nijedan rubni kraj Beograda, ne smemo zaboraviti nijednu prigradsku opštinu. I građani Sopota, Obrenovca, Mladenovca, Lazarevca ili Grocke treba da se osećaju kao Beograđani i treba da budu pomognuti od gradske vlasti koja ih je do sada uglavnom pljačkala, a slabo šta im pomagala.“ – naglasio je Boško Obradović

On je istakao da je prva stvar koju treba uraditi u Beogradu  decentralizacija,da se svim gradskim i posebno prigradskim opštinama u Beogradu vrate njihovi izvorni poreski prihodi i njihova imovina.

Informativna služba Dveri

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: