Српски Покрет Двери - Лого
Search
Boško Obradović: Vučić se uplašio TV duela zbog pitanja koja želim da mu postavim

Predsednik Dveri, Boško Obradović govorio je na konferenciji za medije o bežanju Aleksandra Vučića od direktnog TV duela i o skandaloznom ponašanju Milomira Marića, a tom prilikom je pokazao i sms prepisku sa urednikom tv Hepi.


On je objasnio kako je došlo do toga da ga Milomir Marić prvo pozove na tv duel sa Aleksandrom Vučićem juče kasno uveče, a da onda isti otkaže u pokušaju da predstavi javnosti kako Obradović nije smeo da dođe na tv duel. Slično je Marić već jednom uradio Vojislavu Šešelju, pre njegove saradnje sa Vučićem, kada je u emisiji pokazivao praznu fotelju govoreći kako se Šešelj uplašio.


Isto su planirali da urade opet, ali kako je istakao Obradović njemu je na vreme bilo jasno o čemu se tu radi i zato je jutros u 8 i 15 otišao ispred tv Hepi, kako je i dogovoreno, ali mu obezbeđenje nije dozvolilo da uđe. On je istakao da je upravo zato sve snimano uživo, bez montaže, kao i prilikom ulaska u kabinet Maje Gojković, kako režimski mediji ne bi mogli da režiraju ono što oni žele da se vidi.

 Kako ističe predsednik Dveri ključna pitanja na koja Vučić ne sme da odgovori i zbog kojih beži od tv duela su sledeća:

1.         Da li ste agent CIA? Da li Vas je Zoran Korać još 2002. vrbovao da radite za ovu stranu obaveštajnu službu? Da li je isti čovek po Vašem dolasku na vlast 2012. postao Vaš savetnik u Vladi Srbije?

2.         Poznajete li Šona Ficpatrika, Dejvida Rouzmena i Bila Džejmisona, agente CIA, koji su Vas dodelili Mikiju Rakiću da Vam bude šef?

3.         Da li ste učestvovali u lociranju Ratka Mladića i da li su u Vašem vinskom podrumu u Jajincima dovođeni ljudi koji mogu da pomognu u otkrivanju mesta skrivanja generala Mladića?

4.          Zašto Haški tribunal traži izručenje Vjerice Radete i Petra Jojića, a ne Vas koji ste im bili šef u Pravnom timu SRS za odbranu Vojislava Šešelja u Hagu?

5.          Da li Vas je kao lidera opozicione SRS finansirala DS u vreme Borisa Tadića i da li su Vam na raspolaganju stajala sredstva banaka pod kontrolom DS?

6.          Da li ste preko Mikija Rakića izdejstvovali 2, 2 miliona evra kredita bez ikakvih sredstava obezbeđenja u „Metals banciˮ za Aleksandra Stefanovića, koji je zauzvrat promenio svoj iskaz o Šešelju pred Haškim tribunalom?

7.          Da li Vaša porodica u Beogradu ima sedam nekretnina u svom vlasništvu, ukupno 786 kvadrata, procenjene tržišne vrednosti od milion i 160.000 evra? Da li se ti stanovi vode na Vas, Vašeg oca, majku, brata, bivšu i sadašnju suprugu, plus porodična kuća u Jajincima?

8.        Da li ste Vi i Vaši najbliži saradnici vršili fizičko nasilje u porodici nad svojim suprugama i nasilje nad ženama?“


Saša Radulović je postavio pitanje zašto Vučić do sada nikom osim Jeleni Milić i Jeleni Karleuši nije izašao na duel i zašto svakodnevno obmanjuje građane Srbije, a ne sme da odgovara ni na čija pitanja. Kako on ističe, potpuno je nenormalno da neko ko je nosilac liste za Beogradske izbore ne izađe ni jednom da predstavi program ili da sa drugim predstavnicima lista debatuje.


On se osvrnuo i na jutrošnje gostovanje Aleksandra Vučića na tv Hepi i laži koje je izneo o Bošku Obradoviću. „Sa snimka se jasno vidi da je Boško Obradović bio tamo sam i očigledno je da Vučić laže kada govori o ljudima u kapuljačama koji su došli sa Boškom.“ – rekao je Radulović.Informativna služba Srpskog pokreta Dveri


 


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: