Boško u Lazarevcu lokalnom autobuskom linijom

U subotu, 17. februara, u neformalnoj poseti selima severnog dela opštine Lazarevac – boravio je predsednik Srpskog pokreta Dveri, Boško Obradović.Nasuprot klasičnim predizbornim aktivnostima kakve ovih dana praktikuju lideri ostalih partija a koji u Lazarevac, za razliku od Boška Obradovića, dolaze isključivo u predizbornim kampanjama – mi smo se potrudili da u razgovoru sa običnim građanima i putovanju lokalnom autobuskom linijom, direktno saslušamo probleme i prezentujemo naše predloge za njihovo rešavanje.
Obišli smo Stepojevac, Velike Crljene, Vreoce, Šopić i Lazarevac, razgovarali sa meštanima o ključnim lokalnim problemima, pili domaće pivo zajedno sa omladinom u lokalnom baru i pokazali pre svega da kao obični ljudi dobro poznajemo svoj narod i sve teškoće sa kojima se suočava u svakodnevnom životu te iskrenu nameru da zaista stvari počnemo menjati na bolje.
Uvereni smo da će građani umeti da prepoznaju želju da se pokrenu konačno i suštinske promene te da će nas u tome i podržati već na predstojećim gradskim izborima.OO Dveri Lazarevac