Otkrivena prevara: Letke DSS-a štampala Srpska napredna stranka

Više nema dileme, DSS finansira Srpska napredna stranka, Beli otvoreno podržava Vučića, a Dveri i Dosta je bilo su jedina opoziciona lista koja je dobila kopiju na izborima, kako bi vlast obmanula birače.




 Ovo je još jedan dokaz da DSS ima dogovor sa Srpskom naprednom strankom i zato nije želeo da se odrekne koalicije sa naprednjacima u beogradskim opštinama i uđe u koaliciju sa Dverima, Dosta je bilo i Stamatovićem.


Sa druge strane vlast pravi lažne izborne liste kako bi diskreditovala jedinu pravu opozicionu listu na beogradskim izborima Dveri i Dosta je bilo, i pitamo se zašto smo mi jedini čiju listu Vučić imitira?


Razlog je vrlo jasan. Samo glas za Dveri i Dosta je bilo je glas koji neće imati veze sa Srpskom naprednom strankom i zato se plaše dobrog rezultata ove liste.




I na kraju, Luka Maksimović „Beli“ naziva svoju listu kao i Srpska napredna stranka, i time i otvoreno priznao da će svi njegovi glasovi zapravo biti glasovi Aleksandra Vučića.


Dveri poručuju građanima Beograda, da ne dozvole da se njihovi glasovi sliju u Srpsku naprednu stranku i ako to zaista ne žele, jedini suguran glas protiv ove vlasti jeste glas za listu “Da ovi odu, a da se oni ne vrate“.



Informativna služba Dveri