Српски Покрет Двери - Лого
Search
Srđan Nogo: Državni funkcioneri koriste javne radove za ličnu promociju

Srđan Nogo, predsednik Gradske organizacije Dveri i kandidat za odbornika na predstojećim izborima liste Dosta je bilo i Dveri „Da ovi odu, a da se oni ne vrate“,podsetio je na preskupo plaćanje Mosta na Adi za vreme vlasti Dragana Đilasa u Beogradu.

„Došli smo na ideju da postavimo jednu tablu zahvalnosti gde ćemo reći da je Dragan Đilas sa našim parama podigao jedan od najskupljih mostova na svetu.“ – kazao je Nogo.

On je ukazao i na to da državni funkcioneri često koriste javne radove za ličnu promociju.

„Jedna od stvari koji ćemo uraditi kada budemo se pitali i odlučivali i u gradu Beogradu i u Republici Srbiji, to je da nikada više političari i državni fukcioneri neće moći da se slikaju i da koriste za ličnu promociju javne radove i infrastrukturna ulaganja koja se finansiraju iz budžeta građana kao sopstvene projekte.“

Nogo smatra da se tolikim novcem kojim je plaćen most moglo napraviti više mostova, kao i drugih stvari koje bi bile korisne za Beograđane.

„Ovaj most je jedan od simbola svega onoga što mi kritikujemo, a što je uništilo ovu državu u proteklih 30 godina – kriminal i korupcija. Sa tom količinom novca moglo se sagraditi i više mostova i mnogih drugih korisnih stvari za građane grada Beograda.“ 

Informativna služba Srpskog pokreta Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: