Novosti

Boško Obradović: Neka se pripreme Simonović, Babić, Mitrović i Vučić

Srbija danas

Boško Obradović: Neka se pripreme Simonović, Babić, Mitrović i Vučić

Milutin Jeličić Jutka je simbol političkog preletača, političkog kriminalca i nasilnika nad ženama u politici i na javnoj funkciji. On je Vučićeva slika i prilika na lokalnom nivou.

Služio je svim režimima i uprkos svemu što je čitava Srbija saznala o njemu i dalje pokušava da opstane na funkciji. Mi mu to, naravno, nećemo dozvoliti. Ukoliko za 7 dana predsednik skupštine opštine Brus ne zakaže skupštinsku sednicu na kojoj će se konstatovati ostavka Jutke i pokrenuti procedura za izbor novog predsednika opštine - organizovaćemo demonstracije ispred sedišta opštine Brus.


Isto važi i za Dragoljuba Simonivića, predsednika opštine Grocka koji ako sutra (petak) do 15 časova ne podnese ostavku kao što je obećao Aleksandar Vučić - organizovano dolazimo na demonstracije ispred sedišta opštine Grocka u ponedeljak u 12 časova.


Svi ovi uzurpatori državnih funkcija moraju da odu. Jedini način da ih smenimo jesu protesti, I to ispred njihovih vrata,. Da nas​ bolje čuju i da nas bolje vide, pošto ignorišu sve opravdane zahteve protesta u 100 gradova i opština Srbije. Idemo dalje.​


Neka se pripreme Zoran Babić, koji​ još uvek nije podneo ostavku na mesto vd. direktora Koridora Srbije, a zatim​ Željko Mitrović i Aleksandar Vučić. Jedina državna ustanova u kojoj​ treba da ostanu jeste zatvor.​


 

Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.