Novosti

Boško Obradović: Vučić našao rešenje problema nataliteta u Srbiji – naseliće migrante

Boško Obradović: Vučić našao rešenje problema nataliteta u Srbiji – naseliće migrante

Današnja izjava predsednika Srbije predstavlja najbolji dokaz za tvrdnje Dveri da je plan naprednjačke vlasti da prazna srpska sela naseli migrantima.

Vučićeva izjava da smo mogli bolje da iskoristimo migrantsku krizu, da smo mogli imati više dobrih stvari od toga i da treba da se ugledamo na Angelu Merkel koja je prihvatanjem migranata rešila problem nataliteta u Nemačkoj – predstavlja neviđeni politički skandal zbog koga bi predsednik Srbije trebalo odmah da podnese ostavku.

Niti na jednim izborima Vučić i SNS nisu kandidovali ovakvu politiku rešavanja problema bele kuge u Srbiji i od naroda nisu dobili mandata da Srbiju - po uzoru na Nemačku - naseljavaju migrantima.

Lični stav da Srbija nema problem sa migrantima koji žele da postanu građani Srbije Aleksandar Vučić nije proverio na referendumu i ova vlast nema pravo da donosi tako dalekosežne odluke bez pitanja naroda.  

Na ovaj način Vučić je priznao da su Dveri bile u pravu kada su godinama unazad iznosile sumnju da je ideja vlasti da prazna srpska sela naseli migrantima i da će – po diktatu Brisela i Angele Merkel - svi oni tražioci azila koji ne nađu svoje mesto u EU biti vraćeni i naseljeni u Srbiji, a njih je prema priznanju ministra policije Nebojše Stefanovića preko 600.000.

Srpski pokret Dveri se protivi ovom planu Vučićevog režima da izmeni strukturu stanovništva u Srbiji i da na ovaj način rešava problem nataliteta.


Informativna služba Dveri

Podeli vest: