Novosti

Boško Obradović: Vučićevi spinovi dostojni Orvela

Boško Obradović: Vučićevi spinovi dostojni Orvela

„Da mi čovek koji je 1999. godine bio Ministar informisanja i koji sada sedi sa ratnim zločincem Hašimom Tačijem na tajnim pregovorima spočitava da sam za nezavisnost Kosova – e to je stvarno skandal“ – smatra Boško Obradović.

Na izjavu predsednika Vučića da Obradović i Stamatović misle isto kao Nataša Kandić jer se protive podeli Kosova, reagovao je i Boško Obradović. On ističe da je ono što Vučić priča dostojno jedne Orvelove knjige.


„Naravno da sam protiv podele Kosmeta, jer bi podela značila da veliki broj Srba koji žive južno od Ibra ostaju izvan Srbije. Zato sam ja za poštovanje Rezolucije 12 44, Ustava Srbije i za ostanak Kosova i Metohije u sastavu Srbije.“ – rekao je lider Dveri i dodao da ovde očigledno jedino Vučić lobira za nezavisno Kosovo i da mu u tom lobiranju ništa nije sveto pa ni napadi na SPC.


Informativna služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.