Novosti

Dveri nastavljaju sa obeležavanjem Nedelje porodice širom Srbije

Dveri nastavljaju sa obeležavanjem Nedelje porodice širom Srbije

Porodične skupove i druge aktivnosti su do sada imali odbori Dveri na Voždovcu, u Požegi, Knjaževcu, Zaječaru, Bajinoj Bašti, Ivanjici, Boru, Čukarici, a u planu su i u drugim mestima širom Srbije.

Dveri su na Voždovcu, u nedelju 13. maja, organizovale Porodični dan i sportsku i likovnu radionicu za decu pod nazivom „Moja porodica, naša sreća“.
U Zaječaru i Knjaževcu smo, uz porodičnu šetnju 15. maja na Svetski dan porodice, opštinskim vlastima ponovo uručili predlog Porodične deklaracije kojom bi se Knjaževac i Zaječar obavezali na niz konkretnih mera u korist porodice.


Požega je „Nedelju porodice“ obeležila deljenjem balona i letaka „Srbija prijatelj porodice“ sa konkretnim merama porodične politike koju predlažu Dveri, kao i zabavnim aktivnostima za najmlađe sugrađane, uz prisustvo članice Predsedništva Gordane Marinković-Savović.
Odbor Dveri u Bajinoj Bašti je prikupio novac za kupovinu dve tone cementa za izgradnju porodične kuće za Matiće u selu Jagostica.


U Ivanjici će se predstavnici Dveri, na čelu sa članom Predsedništva, Milovanom Jakovljevićem danas okupiti kako bi razgovarali sa sugrađanima i podelili letke sa merama porodične politike, u Boru u 18 časova, na početku korza (kod kružnog toka) počinje porodična šetnja, a porodični skup se u večernjim časovima održava i u beogradskoj opštini Čukarica.


Aktivnosti se nastavljaju i u drugim mestima širom Srbije, a Nedelju porodice završavamo velikim porodičnim skupom u Beogradu u nedelju 20. maja u 13 časova na Trgu Republike.Informativna služba DveriPodeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.